Verkiezingen.
Het stemmen is voorbij, de uitslagen zijn bekend en hetgeen door Noordeinde is gewenst, heeft zijn beslag gekregen.
De weken voorafgaand aan de verkiezingen waren voor vele betrokken partijen echt spannend.
Dat in het Nederland, waar de crisis is veroorzaakt door de kabinetten Balkenende, de PvdA-coryfee Wouter Bos de grootste schuldige was is een bekend feit, maar niemand praat erover. Ook dat was - denk ik - de wens van Noordeinde.
De Nederlandse wereld stond op zijn kop toen de SP in de peilingen de grootste partij werd en toen de kans, dat Emile Roemer naar het torentje zou gaan verhuizen, behoorlijk waarschijnlijk leek.
Toen echter, nog in de tijd van de peilingen, de opperlakei van Noordeinde, Rutte, weer even op de thee werd uitgenodigd, zijn de peilingen heel sterk gaan veranderen.
Dat vele stemmers strategisch hebben gestemd - links wilde geen VVD als grootste en rechts wilde niet de PvdA als grootste - werd duidelijk door de peilingen.
Dat de PVV nog steeds de derde partij van Nederland is, ondanks een verlies van negen zetels als gevolg van het "strategisch stemmen" van veel PVV stemmers, is vele- meestal niet al te integere- politici een doorn in het oog.
Schrijnend was het om te zien in wat voor haatgeschriften en -gesprekken de ondemocratische 'elite' zich uitliet over de verliezen van een aantal politieke partijen.
De PVV was met een verlies van negen zetels, volgens de Volkskrant: "weggevaagd".
Het cDA-verlies van 7 zetels werd gehonoreerd met een : " Jammer, hè?"
Het verlies van GroenLinks van zes zetels werd door de media - waarvan 99 procent links tot extreem links is- afgedaan met: "GL verliest 7 zetels".
Ook bij het cDA is een deel van het verlies te wijten aan het strategisch stemmen van hun achterban en aan het verdwijnen van de C bij het cDA.
Men zal natuurlijk bij het cDA de schuld leggen bij de samenwerking met de PVV, maar over de werkelijke schuld, de draai naar links van het cDA, zal niets worden vermeld.
Met het binnenhalen van Ruth Peetoom heeft het cDA zich definitief uit de top 3 van de politieke partijen gewerkt.
Nog even over de wens van Noordeinde om Roemer uit het torentje te houden: men heeft bij Noordeinde veel aandelen in ondernemingen, die Emile Roemer wilde afschuimen, indien hij MP zou worden.
Ik verdenk alle media ervan om mee te hebben gewerkt aan het verlies van de SP.
Ik ben geen SP-stemmer, maar wel een zelfdenker.
In alle peilingen zakte de SP als een baksteen, toen Rutte bij Noordeinde op de thee was geweest.
Manipuleren met peilingen noemt men dat.
Als Maurice de Hond in zijn peilingen aangeeft - niet naar waarheid maar naar de wens van Noordeinde-dat de PvdA als een pijl naar boven schiet, gaan vele stemmers van andere partijen over naar de, in hun ogen, toekomstige winnaar van de verkiezingen.
Strategische redenen....maar ook vanwege onbelangrijke en niet politieke redenen.
(Bij de verkiezingen van 2006 werd Wouter Bos gekozen vanwege zijn lekkere kontje.)
Dat de bureaus, die peilingen uitvoeren, zichzelf daar geen plezier mee hebben gedaan, zal pas blijken bij de volgende verkiezingen, indien die er tenminste nog komen.
Dat een PvdA- senator( Noten) al begint te roepen, dat naaste de VVD en de PvdA nog een derde partij zou moeten meeregeren geef al aan, dat het vertrouwen in Samsons kwaliteiten niet hoog is.
Rutte praat Samson in twee minuten onder tafel, is de mening van vele politici.
Daar bij opgeteld dat, zoals vele zelfdenkers vermoeden , ook heel wat politici doorhebben dat Rutte nogal gehoorzaam is richting het Noordeinde en dat hij de winst van de ondernemingen, waar het Noordeinde aandelen bij heeft, beschermt.... dat alles geeft aan dat het paleis nog steeds een politieke rol speelt.
Ook het in stand houden van de EU, met al zijn maatregelen om een dictatuur te stichten, heeft bij Noordeinde - zo lijkt het - een hoge prioriteit.
Met een dictatuur, waar zowel de PvdA als de VVD al jaren naar snakken, zal het moeten luisteren naar het 'klootjes volk' definitief van de baan zijn.
Rutte heeft zich in de afgelopen 2 jaar zowel een slaaf betoond van J.C.de Jager als van Noordeinde.
Een keuze maken tussen die twee op grond van integriteit zal niet eenvoudig zijn.
Ik ben van mening dat beide even onbetrouwbaar zijn en zich uitsluitend inzetten voor eigen belang, waarbij J.C.de Jager de gevaarlijkste is.
Dat er dan nog steeds Nederlanders zijn, die deze charlatan ook in de komende tijd weer als Minister van Financiën willen, is onbegrijpelijk.
De man heeft voor Nederland niets, maar dan ook niets gedaan.... maar wel voor zichzelf en voor zijn bedrijf en misschien wel voor een toekomstige mooie baan bij de EU.
Al met al zijn de verkiezingen van 2012 een toneelspel geweest, waar menig toneelgezelschap jaloers op zal zijn....als de manipulatie van de peilingen te zijner tijd aan het licht komen.
Of VVD en PvdA een regering zullen vormen?
Indien Noordeinde die wens heeft geuit, dan zal dat ook gebeuren.
Beide partijen hebben heel erg veel gemeen en de tegenstellingen zullen wel als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Beide partijen streven allang naar een dictatuur, waarbij het klootjesvolk zelfs niet meer mag kiezen, maar ongekozen leiders aan zich voorbij ziet komen.
Arm Nederland!
Kunnen we er iets aan doen?
Ja! Gaat met zijn allen de straat op en vertel op die manier de politiek dat, wat zij noemen; 'het klootjes volk' een echte en eerlijke democratie wil .... en niet de democratie van de politiek.
"
De politicus die het woord 'democratie' uitspreekt, bedoelt daarmee iets helemaal anders dan een bestuur uitgeoefend door de gemeenschap van soevereine burgers, en beperkt tot de aangelegenheden die door hun aard überhaupt voor zo'n bestuur in aanmerking komen. Wat de politicus met het woord 'democratie' bedoeld is: machtsuitoefening door de politieke kaste op alle mogelijke domeinen, met inbegrip van de meest intieme zaken, zoals beheersing van het denken en van de opvattingen van de burgers zelf. Een politicus die niet gelooft dat de staat de burgers moet opvoeden, zult u met een vergrootglas moeten zoeken."
Dag.

NB: Nederlandse topambtenaren denken dat 3 procent van alle ambtenaren en ruim
5 procent van alle politici corrupt is. Nederlandse burgers denken dat 17 procent van alle ambtenaren op ministeries, 18 procent van alle ambtenaren bij gemeentes en provincies, 12 procent van alle landelijke politici en 18 procent van alle regionale politici corrupt is.
oktober 2012